Verbeter je SEO voor €5

Hallo allemaal! Ik heb jullie al verteld over 5euros.com, een microservices website. Op deze site kun je een heleboel verschillende diensten vinden: grafisch ontwerp, schrijven, advies, IT, reizen, marketing, enz. De keuze is aan jou! Maar de diensten waar ik me vandaag op ga richten zijn de diensten die je zullen helpen je SEO te verbeteren tegen lagere kosten! Dus ik ga een top 5 lijst samenstellen van dit moment.

Een Blog/Persartikel van 500 woorden of meer voor je schrijven

Ik heb Simsyma ingeschakeld om een SEO-geoptimaliseerd artikel te schrijven. Helemaal niet teleurgesteld, snelle levering, goede naleving van instructies. Als je niet zelf een artikel wilt schrijven, als je het schrijven wilt uitbesteden omdat je niet weet hoe je SEO-geoptimaliseerde content moet schrijven, ga je gang, zo slaag je erin je SEO te verbeteren, dankzij een goede contentstrategie.

Presenteer je project / product / bedrijf op mijn website

Ik wilde PepitoLu's service testen, omdat zijn presentatie correct was en ik een aantal kwalitatieve backlinks moest creëren voor de SEO-verwijzing van een klant. Dus liet ik een artikel publiceren op zijn blog: niet teleurgesteld, de blog is van zeer hoge kwaliteit, hij onderhoudt het goed en de opmaak van het artikel is super netjes! Het artikel werd snel geïndexeerd, dus er is niets op aan te merken! PepitoLu heeft een rating van 99/100 op 5euros.com, hij reageert gemiddeld binnen 3 uur, 100% op tijd. Je kunt er met je ogen dicht naartoe!

Publiceer 2 artikelen op mijn PR4 en PR1 blogs

Belced biedt aan om 2 artikels te publiceren op zijn PR1 en PR4 blogs, wat je natuurlijke referencering zal verbeteren met 2 backlinks van kwaliteitsblogs. Je kunt hem het schrijven van de artikelen toevertrouwen, maar ik stel voor dat je ze zelf schrijft of laat schrijven door een SEO copywriter. Plaats je zoekwoorden en een link op een goed geoptimaliseerd anker. Voor €5 vind je niet beter. Belced heeft een beoordeling van 95/100 op 5euros, wat de kwaliteit van zijn werk bewijst. Hij heeft 21 positieve beoordelingen ontvangen voor deze service, wat geen toeval is, en omdat ik het heb uitgeprobeerd voor een klant, kan ik getuigen van de kwaliteit van zijn werk.

Publiceer je artikel op Buzzfeed

Vondst van de maand! Het is een uitdaging om een artikel op Buzzfeed te publiceren! Een gesponsord artikel laten publiceren is erg duur. Zoals Mr_Backlinks zegt: "In april 2016 was de Alexa ranking 133, met een PR8, DA 94 en TF 58, het wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare sites". Dus het krijgen van een artikel geoptimaliseerd voor je zoekwoorden met een backlink naar je site van BuzzFeed is zeker een SEO-voordeel ten opzichte van je concurrenten. Ik stel voor dat je Mr_Backlinks laat zorgen voor het schrijven van het artikel, het enige wat je hoeft te doen is hem vertellen waar je wilt dat hij over schrijft en wat je zoekwoorden zijn.  Deze service kost ongeveer €40 met opties, terwijl een gesponsord artikel op Buzzfeed theoretisch 4 tot 5 keer zoveel kost (zo niet meer).

Schrijf een artikel voor je website/tijdschrift/blog

Duidelijk de onthulling van april op 5euros.com! Ik liet AlexandraP een SEO artikel schrijven, ik gaf haar de opzet, het doel van het artikel, de bronnen en gaf haar de toon waarop ze moest schrijven. Het resultaat verraste me omdat het van zo'n hoge kwaliteit was, het is niet ingewikkeld: geen fouten, een ontspannen maar professionele toon, goed onderzoekswerk, een synthetische geest die meer dan effectief was (het schrijven van een artikel van 500 woorden over het onderwerp dat ik haar gaf was een hele uitdaging)! Levering binnen 24 uur. Het is niet ingewikkeld, ik heb het meteen gepubliceerd. Maar wees gewaarschuwd: AlexandraP beperkt het aantal bestellingen dat ze kan aannemen, het is niet haar fulltime baan, dus het is mogelijk dat je haar service niet kunt bestellen op het moment dat je dit artikel leest, omdat de plaatsen schaars zijn. Wachten kan nog steeds de moeite waard zijn. Je zult zien dat ze een beoordeling van 97/100 heeft op 5euros en 17 positieve recensies heeft ontvangen. Je hoeft dus niet te aarzelen.

Dat is alles voor vandaag. Zoals je ziet, is het mogelijk om je SEO te verbeteren voor maar €5. Deze diensten moeten echter deel uitmaken van een bredere SEO-strategie. Deze diensten moeten echter deel uitmaken van een bredere SEO-strategie. Je moet deze diensten gebruiken om: tijd vrij te maken, of omdat je vaardigheden mist op het gebied van SEO-copywriting of het maken van backlinks.

© 2023 backlink-checker.nl

Boven ↑ Boven ↑